Juster dagens program

Ombytning af dagens program

Hvis du vil ombytte hele dagens program for én dag med en anden dag, skal du i årsplan-boksen i hovedvinduet Dagsoversigt markere den ene af de to dage.

I gruppen Juster program klikker du på knappen  (Ombyt dagens program med en anden dags program). Herefter markerer du den dag, som du ønsker at bytte program med, og klikker på knappen   (Indsæt det kopierede program).

Hvis du kun vil ombytte f.eks. dagens lektioner, fravælger du knapperne DT og A og gør ellers som ovenfor beskrevet. Her skal du dog være opmærksom på, at der kan opstå overlap mellem f.eks. de ombyttede lektioner og de eksisterende tilsyn.

 

Flytning af dagens program

Hvis du vil flytte hele dagens program for én dag til en anden dag, skal du i hovedvinduet Dagsoversigt markere den ønskede dag i årsplan-boksen.

I gruppen Juster program klikker du på knappen  (Klip den aktuelle dags program). Herefter markerer du den dag, hvor programmet ønskes indsat, og klikker på knappen  (Indsæt det kopierede program).

Hvis du kun vil flytte f.eks. dagens lektioner, fravælger du knapperne DT og A og gør ellers som ovenfor beskrevet.

 

Kopi af dagens program

Hvis du vil kopiere hele dagens program for én dag til en anden dag, skal du i hovedvinduet Dagsoversigt markere den ønskede dag i årsplan-boksen.

I gruppen Juster program klikker du på knappen  (Kopier den aktuelle dags program). Herefter markerer du den dag, hvor programmet ønskes indsat, og klikker på knappen  (Indsæt det kopierede program).

Hvis du kun vil kopiere f.eks. dagens lektioner, fravælger du knapperne DT og A og gør ellers som ovenfor beskrevet.