Gymnastikefterskolen Stevns har fokus på sundhed, faglighed, ansvar, fællesskab og respekt. Med ordlyden ’Et spring af dimensioner’ er gymnastikken omdrejningspunktet gymnastikken på skolen, der huser 180 elever fra hele landet. Skolen har været bruger af SkolePlan Pro siden juni 2016.  

Hvilken værdi skaber SkolePlan Pro? 

”Skiftet til SkolePlan Pro, hvor vi fik tingene samlet ét sted har været afgørende for kommunikationen på vores skole. F.eks. er alle beskedfunktioner samlet, og personale og elever orienterer sig ét sted. Det har skabt en entydighed i kommunikationen, som vi ikke har oplevet før. Derudover er SkolePlan en platform, der er tilpasset kunden – og ikke omvendt. Det gør en forskel i hverdagens praktik, at platformen er brugertilpasset de lokale forhold på den enkelte skole. Og det formår SkolePlan.” 

Og hvad med overflytningen til Skoleplan? 

”Vi valgte hele pakken fra dag ét for at få tingene samlet i én portal. Det var lidt af en bid at overgå til et nyt system, som man ikke kender. Men vi var ikke i tvivl om, at det var det eneste rigtige at gøre. Selve flytningen gik smertefrit. Vi havde besøg af Torben, som klarede den tekniske opsætning og indføringen i, hvordan vi skulle gribe SkolePlan an. Derfra sprang vi egentlig bare ud i det, og når der har været brug for hjælp, har supporten stået på spring for at guide os videre.” 

Rasmus Hoffmann-Hansen, Viceforstander på Gymnastikefterskolen Stevns