Opret/rediger visning

Hvis du opretter eller redigerer en visning, åbnes denne side:

Til højre i topbjælken angiver du visningens navn, evt. baggrundsfarve og visningens størrelsesforhold (skal svare til den fysiske skærms størrelsesforhold). Husk at gemme ændringer på knappen Gem.

For at lave selve visningen opretter du et antal bokse på siden - enten ved at klikke på knappen "+ boks" eller ved at "tegne" en boks med musen.

Sammen med boksen fremkommer en dialog (du kan til hver en tid klikke på en boks for at få vist den tilhørende dialog):

Her er det muligt at finjustere boksens dimensioner med Venstre, Top, Bredde og Højde. Endvidere kan du vælge baggrundsfarve og rammefarve for boksen samt angive, hvorvidt boksen skal have en grad af gennemsigtighed (Transparent).

Er det en boks med tekstvisning, kan du angive Font, farve og størrelse for denne tekst.

I dropdown Type vælger du den bokstype, som aktuelle boks skal være. I det viste tilfælde er det en container for en Youtube-video. Under denne dropdown vil der for nogle typer være et ekstra felt, som skal udfyldes - i det viste tilfælde er det adressen (url) for videoen.

Nederst til venstre er det muligt at slette boksen igen, hvis den ikke ønskes, og til højre herfor kan man rykke boksen op eller ned i niveau - det vil sige placere boksen foran eller bagved andre bokse.

Når du lavet de bokse, du vil have, skal du huske at gemme med Gem-knappen til højre i topbjælken.

 

NB. Det er en fordel at arbejde på en skærm, der nogenlunde svarer til den skærm, som visningen gælder. Men er din skærm mindre, vil der blive vist et størrelsesforhold i midten af topbjælken, så du kan arbejde med hele visningen på en gang alligevel.