Den 1. februar siger vi hos Solutio – SkolePlan goddag til Martin Rene, som bliver en del af det hold, der skal løfte Danmarks fedeste læringsplatform op til et endnu højere og bedre niveau.

Martins uddannelse som civilingeniør indenfor IT har åbnet døre til forskellige jobs blandt andet hos Abakion og Dansk Almen Medicins KvalitetsEnhed. Men nu bliver det altså SkolePlan, der får glæde af Martins kompetencer og konstruktive tilgang til håndtering af data.

Den fyrreårige IT-nørd er gift, har 3 børn og er bosiddende på Fyn, hvor han – når han ikke arbejder og er sammen med familien – jagter optimale vejrforhold. Martin er nemlig vild med at flyve med modelfly og griber enhver chance til at sende et af sine fire fly i luften, når vindforholdene tilllader det.

Martins primære fokusområde er udvikling af SkolePlan bliver at arbejde med og udvikle APP’en, som er en vigtig del af platformen. Dertil kommer fokus på webudvikling af nye platforme mv.

”Jeg glæder mig til at få fingrene i SkolePlan, hvor jeg både kommer til at arbejde på kontoret og hjemmefra. Mine forældre bor tæt på Silkeborg, så jeg kommer til at lægge billet ind på kost og logi hos dem engang imellem. Tina, min kone har også allerede været ude med riven; fyrre, fed, færdig – og nu også flyttet hjem til sin mor og far!”

Fra SkolePlans side glæder vi os til at byde Martin velkommen på holdet af dedikerede medarbejdere, som brænder for at gøre det endnu lettere at drive skole.