En mand får en idé

I 2000 sad Torben Bjerg på en efterskole et sted i Danmark og svedte over arbejdstidsopgørelse, skemalægning, udfærdigelse af tilsynsplaner og al den øvrige administration, der hører en efterskole til. Han drømte om effektive værktøjer til at lette arbejdet og han drømte især om én platform, hvor han kunne samle alle værktøjerne.

Torben gik igang, og resultatet af hans opfindsomhed og ildhu blev fundamentet til den platform, som i dag er en af Danmarks mest udbredte administrations- og samarbejdsplatforme til alle de frie skoler. SkolePlan var en realitet.

Udviklingsarbejdet med SkolePlan tog fart, og flere og flere frie skoler fik øjnene op for værdien af platformen. Torben fik travlt.

En anden mand får en anden idé

På samme tid et andet sted i landet startede Brian Reinhold Jensen IT-virksomheden Solutio. Solutio sikrede dengang – og sikrer stadig – virksomheder og organisationer sikker og stabil drift af IT herunder servere og netværk.

Ligesom Torben havde Brian også travlt. Især fordi Solutio servicerede et stort antal efterskoler både på drift og support af trådløse netværk, men også på hostede løsninger af skolernes administration, herunder SkolePlan og EDB-brugsen, som rigtig mange Fri- og Efterskoler bruger.

Når to og to giver fem

Skolerne blev Torben og Brians fællesnævnere. Her krydsede de spor og opdagede, at deres to virksomheder supplerede hinanden godt, og det blev mere og mere klart, at et tættere samarbejde var et naturligt næste skridt. Den 1. juni 2015 valgte Torben og Brian at forene deres kræfter. Fra den dag var SkolePlan en del af Solutio med det mål at at sætte endnu mere blus under udviklingen af SkolePlan – og dermed gøre det endnu lettere at drive skole.

I dag tæller SkolePlan og Solutio tilsammen 10 dygtige og dedikerede medarbejdere, og Torben – ja, han er naturligvis med på holdet som udviklingschef for SkolePlan.

Velkommen til!