Hos SkolePlan er vi vilde med mennesker, der tør stikke snuden frem, rage lidt op over mængden, gøre noget uventet (kald det, hvad I vil). Men dem, der sætter kolorit på egen og ikke mindst andres tilværelse – dem er vi vilde med! Sådan en er Michael. Han har en crazy historie, som vi er faldet for og brænder for at få bredt ud over det ganske land.

Og siden DU nu er havnet her, så er du altså nødt til lige at blive hængende en kop kaffes tid for at høre hans historie.

Her er Michael fotograferet af Anne Kring under MarketingCamp 2016 hvor han var oplægsholder.

Målet er 250.000 kr. til Børnecancerfonden
Michael Roscoe hedder han. Han er 25 år og lige nu i gang med at samle 250.000 kroner ind til Børnecancerfonden. Konceptet er enkelt: Han har stillet sig selv en række (heftige) fysiske udfordringer, og dem kan man som virksomhed vælge at støtte med et sponsorat. HVIS han ikke gennemfører dem alle, haler han de 250.000 op af egen lomme og betaler selv Børnecancerfonden. Han har nemlig garanteret dem, at de får pengene uanset hvad. Hva’be’har?

Jeps, du læste rigtigt. Det kan man da kalde velgørenhed af den seriøse slags. Hos SkolePlan bakker vi selvfølgelig op og har smidt en skærv i puljen, så Michael kan komme i mål med projektet. Og alt det er jo fint nok, men noget andet interessant ved Michael, er hans personlige historie. Fra at være én af dem, hvor den sociale arv ikke just var til hans fordel, har han formået at vende sit liv helt på hovedet. På hans hjemmeside skriver han:

“Min historie er en personlig fortælling om, hvordan jeg gik fra en socialt udsat opvækst, hvor jeg havde mange skiftende adresser, droppede ud af folkeskolen og blev ung far på kontanthjælp, til endelig at tage skeen i den anden hånd og give min søn det forbillede, jeg altid selv har manglet som barn.”

Hele historien finder du her (og den er ikke for sarte sjæle). Michael driver i dag egen virksomhed og har i det hele taget besluttet sig for, at det umulige er stærkt overvurderet.

Blandt andet derfor er vi hos SkolePlan kæmpe fans!