Trådløst netværk gearet til skolebrug

Vi laver netværk og trådløse netværk, der er beregnet til den belastning og det brugsmønster, der er på moderne efterskoler, friskoler og højskoler.

Vores trådløse netværksløsninger danner fundamentet for inddragelse af IT i undervisningen. Det giver ikke mening at have mange computere, tablets og smartboards til rådighed, hvis ikke netværket og internetadgangen fungerer 100 %. Det ved vi, og derfor leverer vi trådløse netværk, der virker til skoler med alt fra 50 – 700+ brugere.

Virker på alle platforme
SkoleWifi virker på alle platforme, så lad bare eleverne selv medbringe deres computere. Vi understøtter brugerstyring via UNI-radius, AD-validering eller lokale brugerdatabaser, ligesom det selvfølgelig er muligt at lave forskellige netværk til elever, lærere, gæster osv., med forskellige rettigheder og regler for brugen af internettet.

Trådløse netværk siden 2003
Vi opdeler netværket i seperate net efter jeres behov. Det kan være et net til administrationen, et til lærerne, et til eleverne, et til gæster, et til ansattes smartphones osv.. Det sikrer, at administrationens fortrolige dokumenter ikke kan tilgåes af eleverne, at lærerne kan bruge internettet på tidspunkter, hvor det er lukket for eleverne, og at evt. vira og malware ikke spredes fra gæster og elevers private computere til ansattes computere eller til kontoret.

Vi har lavet trådløse netværk på skoler siden 2003, så vores indsigt og erfaring på området er der ikke mange i Danmark, der matcher.

Tre typiske grunde til at vælge SkolePlan SkoleWifi:

  • Hurtigt og stabilt netværk, der sikrer brugen at IT i undervisningen
  • Adgangsstyring på brugerniveau via UNI-login
  • Let håndtering af adgangsstyring og internetbrug i forbindelse med eksamen