Drift af IT på efterskoler, friskoler og højskoler

IT-problemer opstår overalt, og vi kan ikke fjerne dem alle. Men vi kan gøre dagligdagen lettere for jer, så I kan bruge tiden på sjovere og vigtigere opgaver.

Vi har bred erfaring med drift af IT på efterskoler, højskoler, privatskoler og friskoler. Hardsyssel Efterskole, Levring Efterskole, Linieskolen og Rygaards International School er blot nogle af de steder, hvor vi har gjort dagligdagen med IT nemmere.

I mange år har vi hjulpet skoler med sikker og stabil drift af deres IT-systemer. Det har givet os et stort indblik i, hvad der sker rent teknisk på skolerne. Vi kender til udfordringerne med trådløse netværk og håndtering af mange brugere, og vi har løst de forskellige udfordringer. Systemer som vores eget SkolePlan og EDB-brugs, 3SYS, 123budget m.fl. er velkendte for os, og vi kender selvfølgelig til de fleste leverandører af interaktive tavler, smartboards og infoboard og forstår at lave netværk, der passer til dem.

Det hele integreres med UNI-login. Vi har leveret løsninger med UNI-login siden 2008, hvorfor det heller ikke er ukendt land for os.

Vores løsninger er dækkende for alle drifts- og implementeringsopgaver, som en skole kommer ud for.

Samarbejdet med folkene bag SkolePlan er en lettelse for os. Vi bekymrer os ikke om IT, det lader vi Solutio/SkolePlan om.

- Forstander Rolf Sanderhoff, Hardsyssel Efterskole

SkolePlan supportaftale
Serviceaftaler på drift af jeres netværk, skolecomputere og administrationscomputere – det hele til fast pris, så udgifterne er kendte mindst et år frem i tiden. Læs mere om vores fastpris IT-supportaftale til skoler.

SkolePlan wifi – trådløst netværk der virker
Vi leverer et stabilt og driftssikkert trådløst netværk, der kan holde til skolebrug. Løsningen kan håndtere UNI-login, specielle regler for brug af internettet, differentieret på brugertype, f.eks. elev, lærer, administration og gæst. Læs mere om vores trådløse netværk til skoler.

SkolePlan CloudOffice
Vi tager os af driften af jeres administrative systemer og har mange års erfaring med hosting af skolesystemer samt mail og webhosting. Det hele foregår fra vores sikre datacenter i Silkeborg. Læs mere om vores cloudløsning her.

Det er ikke teknikken, der skal styre, hvordan I driver skole. Derfor kan alle vores løsninger tilpasses jeres behov og ønsker. Oftest er det et spørgsmål om, at I oplyser, hvordan I arbejder og hvilke niveau af styring, der skal være på systemerne, så implementerer vi det – som regel efter vi har haft en snak om betydningen af jeres ønsker.

Kort sagt – Vi leverer teknikken, der understøtter pædagogikken

Den 1. juni 2015 blev SkolePlan en del af Solutio, og dermed har SkolePlans kunder direkte adgang til professionel og personlig IT-support.

Solutio har leveret support til fri- og efterskoler siden 2005 og er i dag ansvarlig for IT-drift og support på mere end 30 skoler.