Udviklingsplanen er et værktøj hvor i kan følge elevernes udvikling udfra mål i selv definerer.

Der arbejdes med Status, mål og Evaluering.

Hvilke emner og spørgsmål der skal indgå i udviklingsplanen definerer i selv, fx kontaktlærer samtale, trivsel eller dansk.

Her er et eksempel på en udviklingsplan:

Ved første kontaktlærer samtale bliver eleven spurgt til “Mine Styrker”.

Kontaktlæren noterer status og mål.

Ved næste samtale evalueres målet, og kontaktlæreren noterer dette i evalueringsfeltet.

Elever, forældre og lærere har mulighed for at kommenterer udviklingsplanen.

Udviklingsplanen er en skabelon hvor i selv fylder indhold i.

• Vis udviklingsplanen i SkolePlan

Vis udviklingsplanen i SkolePlan

OBS! Dette kræver rettigheden Konfigurer webmoduler.

I venstre kolonne vælges IndstillingerIndstillinger.

Øverst til højre vælges

Vælg fanen Elever.

Marker på linjen Udviklingsplan i personale, elever og evt. forældre.

Indstillingerne gemmes automatisk.

Genindlæs siden for at få vist Udviklingsplan i menuen til venstre.

• Find udviklingsplan

Via fanen Elever i venstre kolonne er der adgang til udviklingsplaner.

Øverst til venstre vælges den ønskede elev, hvorefter siden viser udviklingsplan (dersom der findes en) for valgte elev.

Ved at klikke på pen-ikonet vælges indtastningstilstand, hvor du kan indskrive tekst til planen.

Giver adgang til at oprette og redigerer udviklingsplaner.

OBS! Dette kræver rettigheden Samtaleformular, rediger.

Åben søgefunktion

Der kan søges på mine kontaktelever, klasse og elevnr.

Er der flere udviklingsplaner vælges den rigtige udfra dato.

• Opret en udviklingsplan

Vælg

For at oprette og redigere udviklingsplanen

Her får du adgang til alle oprettede udviklingsplaner.

Vælg

for at oprette en ny udviklingsplan.

Eller vælg

for at redigerer en eksisterende udviklingsplan.

1. I dropdown vælges alle eller en bestemt klasse.
    2. Lav en overskrift på din udviklingsplan fx elevplan, samtale eller trivsel.
    3. Gem

Klik på +

1. Lav en overskrift for gruppen fx kontaktlærer samtale, 1. samtale eller dansk, evt tilknyt et fag.
    2. Gem

Klik på + for at oprette et spørgsmål til gruppen.

Skriv spørgsmålet i det gule felt og Gem.

Aktiver at elever og forældre kan kommenterer udviklingsplanen.

Markér i feltet Aktivér kommentarfelt for elever/forældre.

• Sådan fungerer udviklingsplanen for elever

Elev og forældre finder udviklingsplanen under fanen EleverUdtalelserUdviklingsplan.

OBS! Elever og forældre kan kun se udviklingsplanen hvis fanen er aktiv (se info i blå bjælke Vis udviklingsplanen i SkolePlan).

Udviklingsplanen vises for eleven.

Elev og forældre kan kommenterer udviklingsplanen.

Øverst til højre vælges

Herefter indtastes en kommentar og afslut med Gem.