Eleverne tjekker selv ud og ind!

Lad eleverne selv tjekke ud og ind af skolen. Registreringen kan med det samme ses i SkolePlan.

Via en IPad som placeres tæt på indgangen får eleverne adgang til at tjekke ud/ind. De indtaster deres elevnr og klikker på start.

Det er selvfølgelig kun ved det aftalte fravær at denne funktion virker. Hvis der ikke er oprettet et planlagt fravær får eleven følgende besked, “Du står ikke registreret med aktuel planlagt fravær eller hjemmeregistrering. Du kan derfor ikke afgive en hjem/retur-melding!

Sådan fungerer det!

Er der i SkolePlan registreret et planlagt fravær fra fredag kl. 15 til søndag kl. 22 kan eleven tjekke ud fra kl 15 fredag og tjekke ind søndag inden kl. 22.

Det er først når eleven har foretaget tjek ud at hun registreres som fraværende. Tilsvarende vil det fremgå af SkolePlan at hun er tilbage på skolen efter tjek ind søndag.

• Konfiguration af Tjek ud/ind

Indstil SkolePlan til at anvende bekræftet fravær og åbn funktionen.

Find indstillingen via IndstillingerIndstillinger.

Åbn fanen Elevfravær. Indstil Bekræftet fravær som angivet.

Markér i feltet Ankomst/afgang, hvorefter funktionen er slået til.

Funktionen er nu tilgængelig i venstre kolonne.

Find den via fanen EleverFravær(Ankomst/afgang)

På den ønskede Ipad vælg Ankomst/afgang, hvorefter siden bliver aktiv.

Når denne side åbnes logges automatisk ud af SkolePlan.