Her oprettes tilmeldinger til arrangementer fx forældremøde, klassetur eller sommerfesten.

Du får adgang til at oprette tilmeldinger via menuen UndersøgelserRediger tilmeldinger.

Klik på knappen + Opret for at oprette en ny tilmelding.

Indtast oplysninger til tilmeldingen.

Øverst til venstre angives det tidspunkt, som tilmeldingen gælder – er der tale om et tidsrum, angives også sluttidspunktet.

Herunder noteres en overskrift og en beskrivelse for tilmeldingen. Der kan angives en tekst på engelsk til de elever og forældre, som vælger at logge ind med engelsk adgang.

Til højre under ”inviterede” angives de personer, som skal have mulighed for at tilmelde sig.

Nederst i venstre kolonne angives det tidsrum, hvor tilmeldingen er aktiv. Før og efter dette tidsrum er det ikke muligt at tilmelde sig.

Skal du selv tilmelde dig, gør du dette via menuen UndersøgelserMine Tilmeldinger.

Opsætningen af Tilmeldinger via IndstillingerIndstillingerTilmelding/spørgeskema
Kun brugere der har rettigheder til at konfigurerer webmoduler kan foretage justeringer.