Det er muligt at få din telefon til at læse teksten, fra f.eks. beskeder i SkolePlan APP, op for dig.

Funktionen virker på både iPhone og Android.

Hvis du mangler funktionen er det sandsynligvis fordi det ikke er slået til på telefonen, se herunder hvordan du slår det til på din telefon.

• Tekstoplæsning på iPhone

Gå i “indstillinger/generelt/tilgængelighed/tale”

Aktiver “Læs det valgte op” og indstil evt. talehastigheden på skyderen nederst på siden.

• Tekstoplæsning på Android – Samsung

Aktiver tekstoplæsning under “Indstillinger/tilgængelig/tekst til tale”.

• Tekstoplæsning på Android – LG

Aktiver tekstoplæsning under “Indstillinger/generelt/tilgængelighed/tekstoplæsning”.

• Tekstoplæsning på Android Honor (Huawei)

Aktiver tekstoplæsning under “Indstillinger/avancerede indstillinger/tilgængelighed/tekstoplæsning”.