Under fanen Undersøgelser er der forskellige funktioner der anvendes i det daglige samarbejdet mellem elev-forældre-lærere.

Spørgeskemaer oprettes til fx evalueringer, arrangementer hvor der ønskes flere oplysninger eller undersøgelser.

Se et par eksempler her:

Tilmelding til søskendeweekend hvor der ønskes flere oplysninger.

Eller ”Hvad skal du til næste år”?

Du får adgang til at oprette spørgeskemaer via menuen UndersøgelserRediger spørgeskemaer.

Klik på knappen + Opret for at oprette et nyt spørgeskema.

Indtast oplysninger.

Start med at indtaste overskrift og beskrivelse.

Angiv modtagere

Angiv hvornår spørgeskemaet skal være aktivt fra og til.

Hvis spørgeskemaet skal være anonymt vælges Anonym

Inden der kan oprettes spørgsmål vælges Gem.

Opret spørgsmål ved at klikke på knappen Tilføj.

Der angives et spørgsmål samt en evt. uddybende kommentar.
Dette kan gøres på både dansk og engelsk.

Nederst angives hvilken type svar, der ønskes på aktuelle spørgsmål.

Afslut med Gem.