Vores APP er tilgængelig til både iOS og Android og kan hentes i henholdsvis App Store og Google Play.

Du kan her se, hvordan du henter APPen og logger ind.

Bare søg på “SkolePlan” og hent APPen til din telefon/tablet.

Når du åbner APPen første gang vælge, hvilken skole du tilhører.

Herefter skal du vælge, hvilket skoleår du ønsker at logge ind i samt indtaste brugernavn og adgangskode.

Når alle oplysninger er udfyldt kan du trykke på ”Log ind”.

Du vil nu blive præsenteret for forsiden af SkolePlan APPen og kan gå i gang med at bruge den.

Vi har hele tiden gang i udviklingen af APPen, så du vil automatisk modtage flere funktioner efterhånden som vi får dem implementeret.