Skjul karakterer

I perioden, hvor lærerne er ved at indskrive karakterer for deres hold ønsker du måske at skjule visningen af karaktererne for eleverne og deres forældre.
Dette gøres nemt via SkolePlanWeb!

OBS! Det er kun administratorer, der kan lave disse ændringer – så hvis ikke du har menupunktet “admin/indstillinger/karakterer”, så skal du lige have fat I en af jeres SkolePlan-administratorer for at få det aktiveret.

Fra forsiden af jeres SkolePlan udvider du fanen “Indstillinger” og vælger “Indstillinger”.

Lidt nede på siden finder du menupunktet “Karakter”. Udvid dette for at se indstillings mulighederne for karakterer.

I linjen “Vis karakterer” har du mulighed for at sætte hak i en række bokse. De vigtigste er “Standp”, “Årskar” og “Prøve”.
Boksene uden hak er ikke synlige for elever og forældre.
Boksene med hak er synlige for elever og forældre.

Når du er færdig med at indtaste de ønskede indstillinger trykker du på disketten nederst på siden for at gemme.