Opret din pensumliste i SkolePlan.

Lærere, der er tilknyttet et hold kan oprette pensumliste til deres hold.

Skal du oprette en pensumliste til et andre hold end dine egne kræves enten administrator rettigheder eller rettigheden Indberet pensum.

Oprettelse af pensumlister sker i SkolePlan via Skema/Holdoversigt/Pensum.

Find det relevante hold enten via lærerens navn eller via holdnavnet.

Vælg den relevante prøve via dropdown menuen.

Indtast censors navn, censors skole, prøvedatoen, antallet af timer og dato for planen. Lad dropdown-menuen være tom.

• Hvis du vil oprette censor som i hovedprogrammet

For at indtaste oplysninger omkring dato og censor kræves rettigheden Indberet Pensum.

Hvis der allerede er oprettet prøvedato i hovedprogrammet kan du vælge denne af dropdown-menuen. I dette eksemplet nedenfor er 18.04.2018 valgt og censors oplysninger bliver automatisk udfyldt fra det man har indtastet i hovedprogrammet.

Hvis der ikke er noget at vælge i dropdown-menuen kan du selv oprette censors oplysninger.

Klik på  hvis der ikke allerede er en forvalgt dato.

Indtast oplysninger og gem.

Pensumlisten indtastes i de 3 kolonner.

Hvis der ikke skrives i kolonne 2 udvides kolonne 1 i udskriften.

Alternativt kan indsættes en tekst, fx kopieret fra word.

Obs! Dette overskriver allerede indtastet tekst i kolonnerne.

Husk at gemme.

Udskrift af pensumliste.

Klik nedenfor og få flere oplysninger om pensumlister.

• Fælles overskrift på pensumliste

Opret en fælles overskrift på alle pensumlister uanset hold.

Fx

Indstilles via administrationsprogrammet.

Vælg SkolePlan knappen (øverst til venstre)/Indstillinger/Skoleinfo.

Klik på pilen mod højre indtil Pensum vises i fanen.

Indtast den ønskede tekst.

• Opret pensumliste i word

Pensumlisten kan oprettes i word.

Vælg

Pensumlisten oprettes og udskrives i word.

Obs! Teksten bliver ikke gemt i SkolePlan.

Husk at gemme teksten på din egen computer.