Efter omlægningen af EDB-brugsens synkroniseringsmodul den 4. oktober 2016 (og 27. januar 2017), skal der laves en tilretning i EDB-brugsen for at få synkroniseringen til at virke igen.

EDB-brugsens support er klar til at hjælpe de berørte og for dem der vil prøve selv har vi lavet denne lille vejledning 🙂

I EDB-brugsen skal du gå til “programmer/integration”.

Vælg SkolePlan i menuen

Gå til “2. Data adgang”. Hvis der er en skoleplansync-opsætning allerede skal den slettes ved at trykke på “Nedlæg skoleplansync konto”.

Opret en (ny) SkoleplanSync-konto ved at trykke på “Opret skoleplansync  konto”.

Så virker synkroniseringen igen, med de nye opsætninger i EDB-brugsen.