Hvordan skal SkolePlan se ud? Vælg hvilke menupunkter i venstre kolonne, som skal vises for personale, elever og forældre.

Det er kun personale med administratorrettighed i SkolePlan, som kan gøre dette.

Adgang sker via IndstillingerIndstillinger – klik på knappen Menu.

På siden er der en fane for de enkelte hovedmenupunkter (Beskeder, Aktuelt, Personale, Elever, Skema og Undersøgelser), og her afkrydses de punkter, som ønskes vist i SkolePlan.