Ombyt tjeneste – gør det let at bytte vagter m.m.

Vælg ombyt tjeneste – her kan to lærere ombytte deres lektioner eller vagter.

Via menuen Personale – Ombyt tjeneste har du mulighed for at bytte vagt med en anden medarbejder. Til venstre vælger du dig selv og til højre den person, som du vil bytte med.

Vælg de aktuelle datoer og udpeg de to vagter.

Vælg Byt valgte lærere (øverst til højre).

Hvis en person skal overtage en vagt/lektion for en kollega vælges istedet Overtag.

I opsætningen vælges hvorvidt funktionen skal anvendes, og om byt i givet fald skal påvirke arbejdstiden eller ej.

• Opsætning af ombyt tjeneste

Find indstillinger af Ombyt tjeneste i skrue ikonet øverst til højre.

OBS! Kun brugere der har rettigheder til at konfigurerer webmoduler kan foretage justeringer.

Indstillinger findes også via IndstillingerIndstillingerOmbyt tjeneste