I mødekalenderen får du overblik over skolens møder. Til hvert møde kan knyttes dagsorden og referat.

Via menuen AktueltMødekalender får du adgang til oversigt over møderne.

I Mødekalender kan der ud for hvert møde klikkes på Dagsorden eller Referat for at åbne henholdsvis dagsorden eller referat til det aktuelle møde.

I dropdown-boksen øverst til venstre kan vælges mellem forskellige møder.

OBS! Kun brugere med rettigheder til Aktiviteter, møder kan oprette møder, dagsorden og referat.

• Opret aktivitetstype møde

Møder der skal anvendes i mødekalenderen oprettes i hovedprogrammet via GrunddataAktivitetstyper.

OBS! Kun brugere med rettigheder til Grunddata kan oprette en ny aktivitetstype.

Der skal sættes flueben i feltet ”Aktiviteter af denne type er møder (kun for personale)” for at den aktuelle aktivitetstype bliver til møde, som kan vælges i Mødekalenderen.