Medicinskabet anvendes til at dokumentere udleveringen af medicin.

Find Medicinskabet under fanen AktueltMedicinskabet.

Udlevering af medicin oprettes ved at vælge medicin og elev. Efterfølgende listes medicinudleveringerne.

Elevens medicinforbrug kan følges via fanen EleverPersonoplysningerMedicin.

OBS! Kun brugere med rettigheder til Elevdialog medicinaftale må registrere udlevering af medicin.

Medicinaftale

Er der lavet en aftale om hvilken medicin en elev må få kan den oprettes via hovedprogrammet.

Dette gøres under fanen Elevadministration. Vælg elev ved at dobbelt klik på eleven. Vælg fanen Medicin. Her tilføjes medicinaftale.

Elevens medicinaftaler kan ses via EleverPersonoplysningerMedicin.

OBS! Kun brugere med rettigheder til Elevdialog medicinaftale må redigere aftaler omkring medicin.

Medicintyper oprettes i hovedprogrammet via GrunddataMedicintyper.

• Opsætning af medicinskabet

Opsætningen af Medicinskabet findes via  IndstillingerIndstillingerMenupunkter (personale)