Elever og forældre kan give tilladelse til at personale kan logge ind på deres SkolePlan profil.

Tilladelsen gælder ved ét login. Herefter skal der gives en ny tilladelse.

Sådan fungerer det

1 Eleven logger på SkolePlan.

2 I den orange Opret knap øverst til højre vælges Adgang.


3 Eleven får følgende visning


4 Vælg en personale i drop down og klik på Giv adgang


5 Eleven kan se hvem de har givet adgang, og kan fjerne adgangen igen. Denne visning forsvinder automatisk når adgangen er anvendt.


Sådan ser det ud for personale

Øverst til højre i drop down vises adgangen.


Personalet mister adgangen igen efter første login som elev/forælder.