I SkolePlan samles de oplysninger du har brug for i hverdagen på forsiden, fx skema, elevfravær og nyheder.

Eksempel: Forsiden for personale.

Informationer du har adgang til via forsiden:

• Skema og tilsyn

Dit eget skema for i dag og alle tilsyn på skolen.

• Elevfravær

Se og oprette elevfravær.

• Elevaktiviteter

Se og oprette elevaktiviteter fx køkken eller buskørsel.

• Nyt i SkolePlan

I højre kolonne vises aktuel information under fanen Status.

Er der oprettet Genveje vises de også her.

• Funktioner

I venstre kolonne er menuen med adgang til de forskellige funktioner i SkolePlan.

Der er 7 overordnede faner.

Ved klik på en af fanerne gives adgang til de underliggende faner.

• Små skærme

Ved små skærme ændres venstre kolonne til ikoner.

Klik på et ikon i venstre kolonne og få adgang til de underliggende faner.