Via menuen Elever finder du Elevinformationer, som indeholder en række informationer, som typisk udfyldes af eleven eller forældrene ved skoleårets start.

Når oplysninger er indtastet, gemmes disse ved at klikke på diskette-ikonet nederst til højre.

• Konfiguration af Elevinformationer

Find konfiguration af Elevinformationer via skrue ikonet øverst til højre.

OBS! Kun brugere der har rettigheder til at konfigurerer webmoduler kan foretage justeringer.

Indstillinger af Elevinformation findes også via IndstillingerIndstillingerElevoplysninger (elever/forældre).