I standardopsætningen har man som personale adgang til egen privat mappe, en fælles mappe for personale og en mappe, hvor både elever og personale har adgang til.

Via menuen AktueltDokumenter får du adgang til dokumentmapper (forudsætter at funktionen er aktiveret – kontakt SkolePlan hvis det ikke er tilfældet).

Ved at højreklikke på et dokument fremkommer denne menu.

Åbn” henter dokumentet ned til din computer, mens Rediger åbner dokumentet til redigering.

Den sidstnævnte mulighed kræver særlig opsætning. Kontakt SkolePlan for yderligere oplysninger.

Læs mere om hvordan du administrerer rettigheder ved dokumenter.

• Opsætning af dokumenter

Opsætningen af Dokumenter – findes her – Indstillinger – Indstillinger – Dokumenter.

OBS! Kun brugere der har rettigheder til at konfigurerer webmoduler og dokumentrettigheder kan foretage justeringer.